top of page
voetmassage-theinnerlight.jpeg

Voetreflexmassage

Een massage voor de voeten is een weldaad voor het hele lichaam!

Een heerlijk ontspannen moment voor jezelf!

Voetreflexmassage is een holistische massage waarbij je hele lichaam en geest mag ontspannen. Het brengt je terug in balans en zorgt voor een beter werkend immuunsysteem.

De massage stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam door middel van drukpunten.

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage geeft je een diepe ontspanning, een heerlijk moment voor jezelf. Door de diepe ontspanning, komen lichaam en geest tot rust en kan je zenuwstelsel weer naar een ontspannen staat gaan.

Door reflexpunten op de voeten te stimuleren is de massage ondersteunend bij diverse lichamelijke klachten, zoals migraine, hoofpijn, maag-of darmproblemen, rugklachten, depressie, burn-out, spanningsklachten, slaapproblemen en nog veel meer. Een voetmassage geeft bovenal een diepe ontspanning, die het zelfhelende vermogen activeren in het lichaam.

Voor de massage krijg je een heerlijk voetbadje en geef ik ondertussen reiki op de schouders en hoofd. Dit geeft al veel ontspanning. Vervolgens ga je lekker liggen op de massagetafel, en kan je een heerlijke deken over doen. Vervolgens hoef je alleen maar heerlijk te ontspannen en te ontvangen. Voetmassage wordt gegeven op de voeten en onderbenen, het is fijn om een broek te dragen waarvan de pijpen tot kniehoogte opgerold kunnen worden. De sessie zelf duurt 60 minuten, dit is inclusief het voetenbadje, de massage zelf is 50 minuten.

Je kunt voetmassage ook combineren met reiki, klik hier voor meer informatie.

​​​

Belangrijk om te weten:

Deze massage is een aanvulling op de reguliere geneeskunst en komt nooit in plaats daarvan.

Raadpleeg een arts of je behandelaar als je niet zeker bent of je deze massage mag ontvangen. 

Bij sommige aandoeningen wordt geen massage gegeven:

Griep, koorts, nierfalen, hartkwalen, kanker, voetschimmel en kalknagels.

bottom of page