top of page
Reiki-genezing

Reiki

Ben je op zoek naar een een ontspannen moment voor jezelf. Reserveer dan jouw reikisessie.

Ik geef met reiki een zachte en helende aanraking, zodat je alles even los kunt laten, je gesteund voelt en echt even me-time kunt ervaren. Door reiki wordt het zelfhelende vermogen in je lichaam aangesproken en kunnen diverse soorten klachten verminderen. 

Wat is reiki?

Reiki is een liefdevolle aanraking waarbij je energie (ki) mag ontvangen op lichamelijk, mentaal of emotioneel niveau. Reiki kan je ondersteunen bij verschillende vraagstukken of kan een heerlijk ontspannen moment zijn.

Voor wie?

Reiki is voor iedereen geschikt, maar in het bijzonder bij:

  • burn-out

  • chronische ziekte

  • lichamelijke klachten

  • vermoeidheid

  • lastige periodes in je leven

  • je wilt een diepere connectie maken met jezelf

Hoe ziet een behandeling eruit?

Een reiki behandeling wordt gegeven op een massage tafel, maar kan ook op een stoel worden gegeven als je dat fijner vindt. Je kunt je kleding gewoon aan houden. Ik hou mijn handen boven je lichaam op verschillende punten of ik raak je zacht aan en leg mijn handen op verschillende plekken. Je ontvangt reiki voor die delen in jou die het nodig hebben, dit kan op lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau zijn. Je mag de zachte liefdevolle aanraking ontvangen.

Tijdens de behandeling kan je van alles ervaren, warmte, tintelingen of iets anders. Maar misschien voel je helemaal niets. Alles is goed. De energie gaat vanzelf naar de plekken waar jij het nodig hebt op dat moment.

Reiki energie

Reiki activeert het zelfhelende vermogen van je lichaam, het werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Reiki  betekent universele levensenergie. Rei= universeel en Ki= levensenergie.

De reiki behandelingen die ik geef zijn zowel gericht op ontspanning als op heling en vedieping bij diverse lichamelijke, mentale of emotionele klachten. Wat jouw doel ook is om een reiki behandeling te ondergaan, reiki gaat stromen en werkt altijd ten dienste van jou! De energie werkt op de diepere lagen en jouw zelfhelende vermogen wordt aangesproken. 

Soms kun je merken dat er lastige dingen, zoals emoties of moeilijke herinneringen, naar boven komen tijdens een sessie. Dat kan iets groots zijn, maar ook iets kleins.  Het is dan altijd mogelijk om een volgende verdiepende sessie te dit verder te gaan onderzoeken, of we zoeken samen uit wat jij aanvullend nodig hebt. 

 

Een eerste afspraak

Een eerste reiki sessie duurt iets langer, zo hebben we voor we beginnen tijd om samen jouw wensen te bespreken en kunnen we kennismaken. De reiki behandeling zelf duurt 60 minuten. Na de sessie is er dan ook nog de gelegenheid om na te praten en je ervaring te delen. Voor je eerste afspraak krijg je een intakeformulier toegestuurd per mail,  hierop staan vragen omtrent je gezondheid en de reden waarvoor je een reikibehandeling wilt ondergaan.

Reiki is ook heel fijn voor kinderen. Het kan ze echt een ontspannen moment geven. Beter leren aanvoelen wat ze nodig hebben. Hoe fijn is het als ze even alles kunnen loslaten. Het helpt bij slaapproblemen en leert ze echt rust in zichzelf te ervaren.

Maakt hieronder je afspraak!

Je kunt jouw gewenste datum en tijd kiezen en daarna je betaling voldoen, of je kunt achteraf betalen.

Let op! Reiki is een aanvulling op reguliere geneeskunde. Raadpleeg bij klachten altijd een arts of behandelaar.

Tarieven Reiki

Reiki behandeling

1 behandeling van 60 min.

€ 60

Reiki traject

5 behandelingen

€ 270

Reiki en voetmassage

1 behandeling van 75 minuten

€ 70

bottom of page