top of page

Thuiskomen bij jezelf
Persoonlijk programma

Jouw weg naar innerlijke rust, ontspanning en leven volgens jouw natuurlijke flow.

Misschien herken je het volgende?

Je lichaam voelt regelmatig gespannen.

Je hebt vage lichamelijke klachten. Dit zou hoofdpijn, nek en schouderpijn, rugpijn kunnen zijn,

maar ook maag en darmklachten.

Je hebt stress.

Je hebt een burn-out.

Je bent herstellend van een burn-out

Je kunt lastig echte ontspanning vinden.

Je voelt je regelmatig gejaagd en onrustig.

Je heb niet veel energie en zit niet lekker in je vel.

Je slaapt niet goed of niet lang genoeg.

Je blijft maar piekeren en malen.

Je hebt stemmingswisselingen en je kunt minder genieten.

Je hebt het gevoel geleefd te worden.

Herken je een aantal van de bovenstaande voorbeelden, dan is je leven niet helemaal in balans en zou het heel fijn zijn als je meer rust en balans in jouw leven kan brengen.

Misschien heb je zelf al het een en ander geprobeerd en kom je er zelf toch niet helemaal uit en wil je graag persoonlijke begeleiding.

Dan kan dit programma je laten ontdekken hoe jij de ontspanning en rust in jezelf kunt vinden. Samen gaan we ontdekken wat voor jouw leven in balans brengt en hoe je voluit kunt leven!

Wat houdt het programma in?

Het programma 'Thuiskomen bij jezelf' helpt je meer ontspanning en rust in je leven te brengen, zodat je veerkrachtiger wordt en makkelijker met uitdagingen kunt omgaan.

Je gaat ontdekken wat jouw natuurlijke flow is, het ritme in je leven waarop jij het beste gedijd.

Je gaat ontdekken hoe je een gezonde relatie met je lichaam kunt hebben, hoe je de signalen van je lichaam kunt voelen en vandaaruit doen wat je nodig hebt.

Je ontdekt hoe je op een betere manier kunt omgaan met onrust en spanning. Hoe je minder stress en spanning kunt ervaren, meer energie hebt en lekkerder in je vel zit. Je gaat onderliggende patronen herkennen en veranderen en bewust worden van obstakels die je tegenhouden om te kiezen voor rust. Je gaat ervaren wat rust je gaat opleveren?

Door mindfulness ga meer in het hier-en-nu leven en meer genieten van het huidige moment, minder piekeren en je zorgen maken.

​Dit programma is helemaal op jou afgestemd.

We gaan samen werken met:

 • Yogatherapie

 • Zachte yoga 

 • Ademcoaching

 • Mindfulness

 • Ontspanningsoefeningen

 • Somatische oefeningen

 • Oefeningen voor een ontspannen zenuwstelsel

 • Meditatie en stilte

 • Bewustzijnscoaching

 • Leefstijl

 • evt Reiki

Lijkt het programma je iets en wil je kennismaken, maak dan een afspraak voor een intake gesprek!

Dit gesprek duur maximaal 45 minuten en je ontvangt na je aanmelding een link voor een intakeformulier per mail.

Image by Thirteen .J
restorative-yoga-1.jpg
Hoe ziet het traject eruit?

 

De intake

Bij een traject starten met een intakegesprek, waarbij we uitgebreid stilstaan bij je wensen, eventuele klachten en achtergrond. Voor deze intake ontvang je een een intakeformulier per mail, deze zullen we tijdens het intakegesprek samen doornemen

 

De eerste sessie

In de eerste sessie, zullen we aandacht besteden aan het lichaam, hoe is je houding, hoe beweeg je en hoe is je ademhaling.

We maken dan een begin met een persoonlijk op jouw afgestemd programma. We gaan samen met yogahoudingen en meditatie aan de slag die je helpen om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Volgende sessies

Alle sessies zullen persoonlijk op jouw afgestemd zijn, waarbij we steeds samen afstemmen op wat voor jou werkt en wat jou helpt om meer rust en ontspanning te vinden. Het is een ontdekkingsreis in jezelf. Sessies kunnen bestaan uit meditatie, yoga, coaching, ademcoaching, stilte en refelctie

Tussen de sessies door evalueren we hoe het gaat en stellen we bij waar dat nodig is.

Een yoga therapie sessie duurt 75 minuten. Naast een traject kun je ook kiezen voor een losse sessie. Vaak zijn 5 tot 10 sessies voldoende om zelf verder te gaan met ontspanning en een leven vanuit meer aandacht en rust. Zo heb je voldoende tijd om alle oefeningen ook echt goed in je leven te integreren. Verandering kost nu eenmaal tijd en aandacht.

 

Voor wie is het programma Thuiskomen bij jezelf geschikt?

 

Voor jou als je bereidt bent met zichzelf aan de slag te gaan en een volledige commitment voelt. Weet dat verandering tijd vraagt, een terugval is heel normaal en hoort erbij, het belangrijkste is dat je niet opgeeft als het lastig is.

Daarnaast is het belangrijk dat je tijd en energie vrij maakt om ook in je vrije tijd thuis te oefenen.

Dit programma is geen snelle oplossing voor problemen, maar is een prachtige helende reis naar een meer ontspannen leven vanuit flow.

Heb je ernstige psychische problemen of een ernstig trauma dan is dit programma niet geschikt voor je.

 

Yoga en mindfulness komen nooit ter vervanging van medische zorg, maar kunnen wel een prachtige aanvulling zijn.

Welk traject past bij jou?

Losse sessie

 

€ 90

1 losse sessie

75 minuten

Programma, 5 sessies

€ 140 per maand

 

duur 3 maanden

 5 yogatherapie sessies
Oefeningen voor thuis

Audio en videobestanden

Betaling in een keer € 400

Programma, 10 sessies

€ 130 per maand

 

duur 6 maanden

10 yogatherapie sessies
Oefeningen voor thuis

Audio en videobestanden

Bealing in een keer € 750

Jolijn

“Hele fijne begeleiding gehad van Ingrid tijdens de mindfulness training die ik hier heb gehad, ik beveel het iedereen aan."
Google review

Ilse

"Deze individuele sessies hebben er voor gezorgd dat ik weer kan ontspannen en lekker slapen"

Simone

“Dank je wel voor je warme begeleiding, ik heb door yoga en meditatie veel over mezelf geleerd en kan nu beter mijn grenzen aangeven.”

Ontmoet Ingrid

Jouw coach naar een ontspannen leven

Naast de diverse groepslessen yoga begeleid ik je tijdens jouw Mindful Yogatherapie reis. Ik wil een ruimte voor jou creëren waarin je helemaal jezelf kunt zijn en kunt groeien en loslaten.

Yoga, meditatie, bewustwording en persoonlijke groei zijn een belangrijk deel in mijn leven. Het brengt me steeds weer in verbinding met wie ik werkelijk ben, mijn ware natuur. Ik weet zelf door eigen ervaring op zoek te zijn naar innerlijke rust en balans, deze heb ik gevonden in yoga, ademwerk, mindfulness en stilte.

Ik heb veel opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van yoga, mindfulness en coaching, ik heb veel kennis en ervaring opgedaan in het begeleiden van veel mensen die ook op zoek zijn, naar zichzelf, naar innerlijke rust. Ik vind het geweldig om jouw in dit zelfde proces te begeleiden..... naar jouw innerlijke rust en balans.

DSC04209-.jpg

Vergoeding en offerte

 

Ben je werkgever en wil dit traject aanbieden aan werknemers, neem dan contact op voor een offerte.

Zakelijk gelden andere tarieven dan voor particulieren, dit geldt ook voor ZZPers.

Vergoeding als werknemer:

Yoga therapie wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Vaak zijn werkgevers wel bereid om een deel te vergoeden via het Loopbaanbudget (LBB) of het Persoonlijk Ontwikkelingbudget (POB). Veel werkgevers steunen preventieve interventies voor de duurzame inzetbaarheid van werknemers om uitval op werk te voorkomen. Neem zeker contact op met jouw werkgever als je dit traject gaat starten. Als je een uitkering ontvangt kun je bij het UWV navragen of er geld beschikbaar is voor herstel en integratie. 

bottom of page